Maak een afspraak
arts die onderzoek uitvoertdoktersonderzoek

Over Ons

Rijbewijs- en medische keuringen
op maat.

In onze huidige maatschappij is er steeds meer behoefte aan medische keuringen, uitgevoerd door onafhankelijke artsen. Deze medische keuringen kunnen allerlei verschillende vlakken betreffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rijbewijskeuring, wij voeren diverse rijbewijskeuringen uit. Hiernaast zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van medische keuringen voor het uitgeven van een fit-to-fly verklaring of een keuring voor het klein vaarbewijs. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de keuringen waarvoor u bij Keuringarts.nl terecht kunt, op onze website vindt u een uitgebreidere beschrijving van de verschillende soorten keuringen die wij aanbieden. Wat de reden voor uw medische keuring ook is, onze professionele artsen staan voor u klaar!

Onze missie

Bij Keuringarts.nl hechten wij veel waarde aan het menselijke aspect van medische keuringen. Of u nu op zoek bent naar een keuringsarts voor uw rijbewijs, of om een andere reden een keuring dient te ondergaan, bij ons weet u wat u te wachten staat. Voor aanvang van de keuring wordt u al uitvoerig geïnformeerd over de gang van zaken tijdens de keuring en over wat u precies kunt verwachten. Medische keuringen zijn meestal keuringen die u dient te ondergaan om bijvoorbeeld uw rijbewijs te behouden of om uw beroep uit te kunnen blijven oefenen. Dit maakt het voor ons des te belangrijker om u goed en volledig te begeleiden tijdens het gehele keuringsproces.

Onze keuringsartsen staan altijd voor u klaar, wanneer u vragen heeft of wanneer er zaken onduidelijk zijn. Ook tijdens de keuring zorgen onze keuringsartsen ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt en dat u op de hoogte bent van de onderdelen van de keuring. Wij vinden het belangrijk dat u volledig geïnformeerd bent, zowel voor, tijdens als na de keuring, om zo onnodige onduidelijkheid en zelfs stress te voorkomen. Wij proberen de medische keuring zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen en hierbij staat uw welbevinden en gemoedsrust continu voorop. Onze keuringen worden in lijn met de geldende medische wet- en regelgeving uitgevoerd.

Ga met een gerust hart de keuring in

Voor een vlotte, vertrouwelijke en professionele keuring maak uw afspraak bij Keuringarts! Wij sturen uw keuring digitaal op via ZorgDomein en zorgen ervoor dat u zelf bij ons makkelijk, overzichtelijk en zonder lange wachttijd een keuring kunt inplannen.

© 2022 Website ontworpen door Archon Media. Alle rechten voorbehouden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram