Maak een afspraak

Waar vind ik het keuringsverslag?

Keuringsverslag met ZD-code

Zodra u de gezondheidsverklaring digitaal hebt ingevuld via MijnCBR krijgt u het keuringsverslag met ZD-code opgestuurd.

Dit kunt u vinden op http://mijn.cbr.nl.

Stap 1

U begint met het aanvinken van ‘ik wil inloggen met een controle via sms’. (Dit kan ook via de DigID app). Hierna kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Als dit goed is dan klikt u op de button ‘inloggen’. Met een tablet of telefoon kunt u ook inloggen met de DigiD app.

Stap 2

Als uw gebruikersnaam en wachtwoord is ingevuld krijgt u op het telefoonnummer een 6-cijferige code. Met deze code kunt u inloggen, door te klikken op “volgende”.

Stap 3

Op de navigatie balk kunt u klikken op ‘lopende zaken’ om de status en documenten te bekijken. Hier ziet u correspondentie tussen u en het CBR. Bij de documenten ziet u ‘Verwijsbrief naar keuringsarts’ staan. Hierin wordt u ook doorverwezen naar een arts of specialist. Op deze formulieren staat ook uw unieke ZD-code.

Wij kunnen alleen het keuringsverslag invullen die ingevuld mogen worden door een keurend arts (of huisarts). Dit staat vermeld op het formulier. In andere gevallen moet u naar een specialist zoals bijvoorbeeld cardioloog, oogarts, internist o.i.d.

Stap 4

Hieronder ziet u een voorbeeld van de ‘verwijsbrief naar keuringsarts’. Hier kan staan dat u bijvoorbeeld naar een arts of specialist wordt doorgestuurd. Wordt u naar een keurend arts verwezen? Dan kunt u contact opnemen met Keuringarts B.V. 085-1309699.

In dit document kunt u uw ZD-code vinden. Heeft u deze code? Keuringarts B.V. werkt volledig digitaal met Zorg Domein. De bevindingen van onze keuringartsen wordt via deze code direct doorgestuurd naar het CBR waar het keuringsverslag binnenkomt.

Vanaf de derde pagina van de verwijsbrief kunt u uw ZD-codes vinden. U vindt de unieke ZD Code tussen de inleidende tekst. De ZD code bestaat uit letters en cijfers door elkaar heen. Deze is verbonden aan uw gegevens die bekend zijn bij het CBR. Zo heeft elk keuringsverslag een aparte unieke ZD-code. Het kan zijn dat u meerdere codes heeft. Deze neemt u allemaal mee naar de afspraak.
Kijk daarom goed naar alle pagina's, op de 1e pagina van de verwijsbrief ziet u hoeveel verwijzingen u heeft en op de pagina's daarna kunt u de bijbehorende unieke ZD-codes vinden.

Wilt u een afspraak maken met Keuringarts B.V. voor een medische keuring?

Bel dan naar 085-1309699 of vul het onderstaande formulier in online om uw afspraak te maken.

Loading...

Keuringarts voert wekelijks keuringen uit in:

Brabant
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Limburg
Noord Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid Holland

© 2022 Website ontworpen door Archon Media. Alle rechten voorbehouden.

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram